diumenge, 27 de setembre del 2009

ANGULÀRIA 2 - 2 ARBECA

Taules en el primer partit de temporada davant l'Arbeca.
Primera part dominada per l'Angulària que ha pogut remuntar un 0-1 molt matiner, arribant al descans amb un tranquilitzador 2-1,i que feia presagiar un resultat còmode, però a la represa les coses s'han igualat amb ocasions pels dos conjunts, i no ha estat fins al minut 90, quant en un contracop ens han empatat el partit, sense temps suficient per refer-nos.
No ha estat un partit massa brillant, però hem d'acceptar el resultat davant un bon equip que l'any passat va fregar l'ascens.
A veure si podem recuperar diumenge davant el Coll de Nargó.
Com es pot apreciar, assistència masiva de public, per veure l'equip actual.

diumenge, 20 de setembre del 2009

PLANTILLA ACTUAL DEL CLUB DE FUTBOL "ANGULÀRIA" D'ANGLESOLA

Conjunt de jugadors de la present temporada 2009-10.
Estem convençuts de que aquest any "SI". Confiem en vosaltres per conquerir l'ascens a la segona regional.

PRETEMPORADA

ANGULARIA 1 - 1 LLEIDA B

En l'ùltim partit de preparació de temporada, i aprofitant la presentació oficial de l'equip per la propera campanya, ens ha visitat el recent creat equip del Lleida B.
Hem pogut veure el millor partit de pretemporada, ja que s'han vist grans jugades per part dels dos conjunts, però amb més oportunitats de l'Angulària que ha estavellat per dues vegades la pilota al travesser. No ha estat fins al minut 75 quant, finalitzant una gran jugada de tota la davantera local, i mitjantánt Enric Macià ha pujat el 1-0 al marcador.
No obstant el Lleida, que ha demostrat tenir un gran bloc i desplegant un bon futbol, ens ha pogut empatar en temps afegit, al minut 94, obra de Catalá.
He vist a un Lleida que està decidit a pujar ràpid de categoria, però que nosaltres, si mantenim aquest nivell, tambè donarem molta feina als contraris, fins i tot ser candidats a l'ascens.
La primera prova de foc la tindrem diumenge a casa contra l'Arbeca; a veure si ens podem refer del trist resultat de la lliga passada.

dilluns, 7 de setembre del 2009

ANGULÀRIA 5 - 0 VERDÚ

El dissabte passat hem jugat el tercer partit de preparació davant el Verdú
Ha estat un partit plàcid, ón l'Angulària ha estat molt superior en totes les línies, fruit del qual s'ha aconseguit aquest resultat tant clar.
Els gols han estat marcats per Juanca, Ribo, Roger i Enric Macià (2).
Com en els anteriors partits nocturns, hem estat acompanyats per bon nombre d'aficionats que han gaudit d'un bon encontre, tot i apuntalant-se en un bon entrepà.
Crec que l'ultim partit amistós serà el dia 19 a casa contra el Lleida; (el de 3ª eh?).