diumenge, 30 d’agost del 2009

PRETEMPORADA

ANGULARIA 2 - 1 LA FULIOLA

Segon partit de pretemporada ón l'Angulària ha superat a un rival de categoria superior.La primera part ha estat bastant igualada, però en la represa i amb l'entrada de les noves incorporacions, l'equip local ha millorat el joc, superant a La Fuliola que no ha estat capaç de parar l'atac local. Victòria justa que fa preveure una bona nova temporada.
Esperem mantenir i millorar aquest nivell.
Tots aquests partits amistosos els jugem els dissabtes a la nit acompanyats de bons entrepans, que fan que la vetllada sigui mes agradable i apetitosa, d'aquí la gran assistència d'aficionats.
Fins el proper dissabte que ens visita el Verdú.

diumenge, 23 d’agost del 2009

ANGULARIA 3 - 6 VILANOVENCA

Primer partit de pretemporada que malgrat el resultat, hem pogut veure un bon i renovat Angularia que ha plantat cara a un rival de superior categoria. A falta de deu minuts el marcador era de 3-3, però la lesió del nostre porter, la falta d'acoplament en defensa i la major efectivitat visitant ha estat la causa d'aquest resultat, una mica enganyós.
Bona impresió de les noves incorporacions que fan augurar una bona temporada.